Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 5 febrer 2013 per

Celebrem els 1.000 seguidors a twitter


L’eufòria envaeix els carrers de les Borges Blanques. El cava corre sense mesura i fins i tot algun incoscient ha invocat l’esperit de Benalmádena. No és per a menys, hem arribat a la xifra de 1.000 seguidors a twitter. És per això que volem compartir aquesta alegria amb vosaltres realitzant uns quants sortejos entre tots els seguidors.

El dimarts 12 de febrer, sortejarem un lot de regals de la casa, a més de 15 Butlles Majors digitals i personalitzades de Santa Tecla, entre tots els followers que tinguem en aquell moment. És la nostra forma d’agrair-vos la vostra fidelitat.

I tu? encara no ens segueixes? Fes-ho ara i participa al sorteig!

, , ,

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81