Dijous 31 gener 2013 per

Ens morim de ganes de saber de tu

Enquesta per ajudar-nos a millorar els continguts del blocFa uns dies us explicàvem que aquest 2013 volem millorar els continguts del nostre bloc i que ens agradaria escriure els continguts que vosaltres, els qui ens llegiu, voldríeu trobar-hi. Per saber una mica què us agrada, vam llistar les 15 entrades del bloc que van tenir més èxit durant el 2012. Però no en tenim prou amb això. Volem millorar!

Ens feu un cop de mà omplint aquesta enquesta? A més, hi ha el sorteig d’un regal ben reconfortant 😉

Moltes gràcies!

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos