Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 30 gener 2013 per

El dia que Catalunya va dir prou

Hem dissenyat la coberta del llibre 'El dia que Catalunya va dir prou'
El passat divendres 25 de gener es va publicar “El dia que Catalunya va dir prou” de Pere Martí i Columna Edicions i en el qual hem participat en el disseny de la coberta amb una fantàstica fotografia de la Gemma Cascón del dia de la manifestació de l’#11s2012.

Pere Martí ja ha participat en diferents entrevistes parlant d’aquest llibre, que revela la història inèdita de l’Assemblea Nacional Catalana des del seu naixement a Arenys de Munt, durant la consulta del 2009, fins a l’actualitat.


Podeu seguir l’activitat relacionada amb aquest llibre a twitter utilitzant l’etiqueta #ElDiaQueCatalunyaVaDirProu.

, , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81