Divendres 18 gener 2013 per

CodeVisually, eines i recursos per a desenvolupadors web

CodeVisually, eines i recursos per a desenvolupadors webProgrames o vols aprendre a programar? Doncs fes una volta per CodeVisually, que et sorprendrà la quantitat de solucions que hi pots trobar.

Aquest web és un recull de recursos i eines per a desenvolupadors web creada pels mateixos usuaris. Una gran part dels recursos que s’hi troben són de codi lliure i hi trobareu plugins de jQuery, frameworks i altres eines web. A CodeVisually es poden cercar els recursos segons la tecnologia (HTML5, CSS, jQuery, Javascript o PHP) o segons la categoria (Frameworks, Responsive, desenvolupament d’apps, WordPress, Recursos per a formularis, etc). O també es pot anar directament als recomanats o als més populars.

A més, si coneixeu recursos interessants que no hi apareixen, també els podeu afegir. I és això el que m’agrada, aquesta idea de col·laborar que tant triomfa a Internet: si tots hi contribuïm, podem fer-nos la tasca de programar més senzilla i, en definitiva, fer d’Internet un lloc millor.

, , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos