Dijous 17 gener 2013 per

Perles del disseny web: Jess & Russ

Aquesta web reflecteix la història d’un amor, el de la Jess i el Russ, i ens mostra de forma lineal les fites més importants en les vides d’aquesta parella. Tot plegat acaba amb un final feliç, anunciant la data del seu enllaç. Una curiosa forma de substituir la tradicional invitació sobre paper, per una de digital.

I no només per aquest detall és interessant aquest web, sinó que el que més ens ha agradat és la utilització de boniques il·lustracions amb subtils animacions a ritme d’scroll, que ens acompanyen al llarg de la història.

No dubteu a donar-hi una ullada i emocionar-vos.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos