Dimecres 16 gener 2013 per

Les 15 entrades més llegides a l’Octa.beta el 2012

Quan es tanca un any i se n’enceta un altre és hora de fer balanços. Veure què ha funcionat, revisar allò que s’ha fet, aprendre dels errors i començar a planificar allò que es voldrà fer.

Així que aquest gener nosaltres ja estem treballant en una redefinició de l’estratègia comunicativa, fent un pla de comunicació, redefinint els nostres objectius, els indicadors per saber si els objectius s’assoleixen, un calendari editorial, etc.

I sabeu què ens agradaria fer aquest any? Ho tenim claríssim: volem escriure els continguts que vosaltres cerqueu. Però per això ens és imprescindible conèixer les persones que ens llegiu, els qui comenteu els nostres posts o els compartiu a les xarxes socials.

De manera que, per saber més de vosaltres, hem llistat els continguts que més us han agradat del nostre bloc el 2012. Així que si voleu refrescar la memòria o si fa poc que ens seguiu la pista, aquí teniu els 15 posts més llegits d’aquest any passat. Esperem que us segueixin agradant!

Gràcies per llegir-nos. Que tingueu un molt bon any!

, , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos