Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 14 gener 2013 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Verb

La Verb és una completíssima família tipogràfica de pal sec amb ni més ni menys que 18 estils. Compta amb una bona llegibilitat que la fa apta per emprar com a cos de text de lectura i la seva utilització va mes enllà del paper, oferint uns excel·lents resultats en pantalla.

En resum, es tracta d’una família tot terreny de càlida presència que s’adapta bé a totes les casuístiques. A més, té un extens joc de caràcters que inclou Versaletes, lligadures alternatives, numerals antics i fraccions automàtiques entre d’altres.

Ha estat dissenyada pel nord-americà Ryan Martinson i aquests dies la podeu trobar d’oferta a Hype for Type per 13 miserables euros.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81