Dimecres 19 desembre 2012 per

Recursos web: Recull de tooltips en jQuery

Un tooltip, o descripció emergent, és el que ens dóna informació addicional sobre l’element que estem clicant o passant el ratolí per damunt. Es mostra en forma de finestra al costat del ratolí. En el disseny web es comença a utilitzar molt, doncs és útil a l’hora de mostrar la descripció d’una paraula, mostrar una imatge més gran o aclarar algun concepte.

Un bon exemple és quan afegim a l’etiqueta de vincle, l’atribut title. Passa el ratolí per damunt de “Exemple de tooltip bàsic” i en veuràs el resultat. Aquest és el codi:

<a href="#" title="Estem creant un tooltip bàsic">Exemple de tooltip bàsic</a>

Sempre  hem dit que a Can Antaviana tenim cura del disseny web, és per això que utilitzem elements per millorar visualment els tooltips. A continuació, us deixem un llistat amb pluguins de jQuery que ens ajudaran a millorar molt el disseny d’aquestes descripcions emergents.

Tooltips: 10 pluguins jQuery per millorar-ne el disseny

, , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos