Dilluns 17 desembre 2012 per

Aquestes festes, regala un mini-jo

S’acosten festes i vols fer un regal original i baratet a un amic geek i enamorat dels gadgets i la tecnologia. Un regal que el faci caure de cul i, de pas, que alimenti el seu ego, sempre subjecte al nombre d’interaccions que rep a les xarxes socials.

Està claríssim, el teu amic necessita foldeable.me!

El procés és molt senzill, només has d’accedir al seu web, crear i personalitzar el seu mini-jo. Val 12$, però aquestes festes hi ha una promoció amb la qual el ninotet només et costaria 8$, amb les despeses d’enviament incloses. Asseguren que en una setmana i mitja t’entreguen el teu mini-jo. I, per acabar-ho d’adobar, el muntatge és molt senzill, no cal ser un manetes ni es necessita ni cola ni tisores.

Encara no ho veus clar? Aquí et deixem més idees:

, , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos