Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 14 desembre 2012 per

El vídeo del divendres: el resum de Google del 2012

Cada any, quan està a punt de finalitzar-se l’any, Google ens regala un vídeo amb un resum del que estat l’any. Hi destaquen allò més cercat, les imatges que més han voltat, allò que més ens ha impactat. I hi afegeixen un to èpic perquè ens toqui la fibra i ens emocionem.

Aquest ha estat un any d’iPad, Gangnam style i Twitter. Però el que ha passat a Internet ha estat una mostra també del que ha passat al món:

A part de l’emotivitat del vídeo, també publiquen llistats d’allò més cercat al seu cercador, que també es pot visualitzar segons els països. És força significatiu que, a Espanya, el mot més cercat el 2012 hagi estat “Bankia”. Un exemple molt clarificador de com han anat les coses.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81