Divendres 14 desembre 2012 per

El vídeo del divendres: el resum de Google del 2012

Cada any, quan està a punt de finalitzar-se l’any, Google ens regala un vídeo amb un resum del que estat l’any. Hi destaquen allò més cercat, les imatges que més han voltat, allò que més ens ha impactat. I hi afegeixen un to èpic perquè ens toqui la fibra i ens emocionem.

Aquest ha estat un any d’iPad, Gangnam style i Twitter. Però el que ha passat a Internet ha estat una mostra també del que ha passat al món:

A part de l’emotivitat del vídeo, també publiquen llistats d’allò més cercat al seu cercador, que també es pot visualitzar segons els països. És força significatiu que, a Espanya, el mot més cercat el 2012 hagi estat “Bankia”. Un exemple molt clarificador de com han anat les coses.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos