Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 10 desembre 2012 per

Lletraferits 2012, una trobada d’enamorats de la tipografia

Lletraferits 2012, una trobada d'enamorats de la tipografia

Què és Lletraferits?

Lletraferits és un esdeveniment tancat que se celebra cada any a la Pobla de Cérvoles, en què un grup de gent interessada per la tipografia es troba i fa xerrades i tallers sobre tipografia d’una manera lúdica i informal, combinant l’amor per la tipografia amb les ganes de compartir, de divertir-se i de menjar bé. Amb la trobada que es va fer a l’abril d’aquest any, ja sumen 7 edicions!

El Josep Patau – l’home de lletres de casa nostra – n’és un dels organitzadors i en aquest reportatge que va fer la revista monográfica.org, podem saber una mica més què fan tota aquesta colla d’enomorats de la tipografia en una casa rural de les Garrigues, allunyats de Barcelona i de les ciutats on solen fer-se aquest tipus d’esdeveniments.

Què és per tu la lletra?

La gent de monográfica.org també van aprofitar per demanar-los què és per ells la lletra i aquí teniu les seves respostes.

Lletraferits és passió en majúscules i en negreta: passió per la lletra, les seves formes, el seu missatge i el seu codi.

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81