Dimarts 4 desembre 2012 per

AERCOmparte II, un esdeveniment de social media

AERCOmparte II, un esdeveniment de Social MediaEl dimarts passat, 27 de novembre, vam assistir a AERCOmparte II, una jornada intensa i molt ben aprofitada que girava a l’entorn dels mitjans socials, organitzada per Aerco-PSM i en la qual la nostra empresa també col·laborava, fent-ne el web i la papereria.

Al llarg de la jornada es van tractar temes interessantíssims com ara la gestió de la reputació online, el registre de noms a Internet, el dia a dia en la feina d’un Community Manager, la planificació i execució d’una campanya 2.0, el futur del periodisme, etc.

Si us interessa el tema i us vau perdre l’esdeveniment, podeu:

O també podeu llegir diferents cròniques de l’esdeveniment:

De tot plegat ens emportem a casa la idea que sense passió no s’arriba a enlloc. I, de pas, ens guardem en un calaixet el gran somriure de Diego Pons, el videoblogger de Viajando con Diego, que del seu amor per viatjar n’ha fet un ofici ben remunerat. Chapeau!

I bravo també per tota l’organització d’aquest esdeveniment. Nosaltres ja estem a punt per tornar-hi l’any que ve, que hi vam aprendre un munt de coses.

, ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos