Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 3 desembre 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Dude

Aquesta setmana us presentem una tipografia que de ben segur no us deixarà indiferents. La Dude té l’estètica pròpia de les tipografies dels westerns – que aquí coneixíem com a pel·lícules de l'”oeste” – i ens recorda d’alguna manera la gràfica popular dels anys 60. Però, per sobre de tot, la Dude és un intel·ligent exercici d’experimentació: a partir d’un esquelet regular, el nord americà Dan Gneiding és capaç de crear fins a 12 tipografies diferents, a base de variar els mòduls que formen la font, amb subtils diferències.

Us podeu baixar el pack complet des del web de Lost Types.

Tipografia Dude

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81