Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 30 novembre 2012 per

Il·lustra’ns, Alvaro Laura!


Alvaro Laura és un il·lustrador conceptual del llegendari barri de Gamonal de Burgos que ja porta uns anys vivint a Berlín. Treballa en il·lustració editorial i publicitària i ha col·laborat amb marques com Puma, Alfa Romeo o Eden Spiekermann. Imatges simplistes i fresques, formes geomètriques i amb una capacitat enorme de combinar colors i textures. M’ha arribat a recordar al mateix Heinz Edelmann en algun dels seus dibuixos. Val molt la pena.

Perdeu-vos pel seu web professional i degusteu la immensa mostra de treballs d’aquest versàtil il·lustrador. També el podeu seguir a través del seu bloc a tumblr.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81