Dijous 29 novembre 2012 per

Book Movies TV, el canal audiovisual i social dels llibres

Book Movies TV, el canal audiovisual i social dels llibresHi ha iniciatives que et fan treure el barret perquè impliquen una responsabilitat amb la societat i per això ha estat un plaer poder treballar en el disseny del projecte Book Movies TV, un canal audiovisual i social de llibres que té per objectiu incentivar la lectura i aproximar el llibre als lectors i no lectors a través de continguts audiovisuals.

El projecte parteix de tres fets constatats:

  1. Les xarxes socials ocupen molt del nostre temps d’oci. Som molts els que reconeixem que cada vegada llegim menys i que Internet ha ocupat gran part del temps que abans dedicàvem als llibres.

  2. El vídeo és un mitjà que ofereix immediatesa i que pot ser extremadament viral, és molt més fàcil que la gent fem córrer un vídeo que no pas un text.

  3. Les recomanacions que ens fan les persones que coneixem ens donen molta més confiança que no pas les que ens pugui fer una marca o un mitjà de comunicació.

Partint d’aquestes tres premisses, els dos creadors de Book Movies TV han volgut crear un espai universal i accessible de publicació de continguts audiovisuals sobre els llibres, on hi podem trobar vídeos promocionals de llibres (semblants a l’estil dels tràilers de les pel·lícules i que s’anomenen book trailers), així com vídeos fets pels fans.

El canal esdevé un espai on els usuaris podem veure, comentar, compartir i comprar llibres, així com penjar les nostres pròpies creacions i crear-nos la nostra biblioteca de movies sobre llibres preferits.

Amb el vídeo com a reclam, podem compartir gustos literaris fins al punt que serem nosaltres, els usuaris, els qui posicionarem un llibre, al marge de la campanya de màrqueting que tinguin, de manera que es democratitzen les oportunitats del sector: pot ser útil tant per les grans editorials com per les editorials més petites i fins i tot pels propis autors, que poden promocionar el seu llibre directament.

Feu-hi una ullada i registreu-vos-hi, hi trobareu vídeos com aquests:

Oi que enganxa mirar vídeos de llibres? Doncs potser també és l’hora de reenganxar-nos a la lectura!

, , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos