Divendres 23 novembre 2012 per

El vídeo del divendres: un stop-motion per Moscou

Segons la Viquipèdia, l'”stop-motion és una tècnica d’animació que consisteix a capturar fotografies consecutives d’un objecte movent-lo una mica entre fotografia i fotografia de manera que visualitzant-les ràpidament sembla que l’objecte es mogui. Generalment es denominen animacions d’stop-motion a totes aquelles que no són realitzades ni amb dibuixos, ni tampoc creades completament dins l’ordinador, sinó que han sigut creades prenent imatges de la realitat.”

Just amb aquesta tècnica de l’stop-motion, el rus Constantine Konlovalov ha gravat el vídeo “I look & move“, que ha guanyat diversos premis i amb el qual, des del punt de vista d’una persona, es van gravant els seus peus pels carrers de Moscou i en diferents situacions. Tot plegat configura una animació curiosa i divertida a partir de 1072 imatges. Una feinada.

Si voleu, també podeu llegir com es va crear aquesta animació i les dificultats amb les que es van trobar per a realitzar-la.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos