Dijous 15 novembre 2012 per

Il·lustra’ns, Grzegorz Domaradzki!


Grzegorz Domaradzki “Gabz” és un artista polonès graduat a l’Acadèmia de Belles Arts de Poznan. Després de treballar com a il·lustrador i dissenyador gràfic per a diferents agències de publicitat, el 2005 es va establir de forma independent i fins avui ha treballat per marques com Nike, Sony, Red Bull o Smirnoff entre altres.


El seu traç realista en el dibuix a llapis en combinació amb el seu domini de les tècniques digitals i la seva condició de dissenyador gràfic ofereixen uns resultats molt potents als seus treballs i una especial sensibilitat a l’hora de composar amb les tipografies. També treballa amb vectors, aquarel·la, acrílic i oli.

Podeu veure totes les seves feines a la seva pàgina personal www.iamgabz.com.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos