Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 9 novembre 2012 per

El vídeo del divendres: una torre animada

Internet està carregat d’exemples que demostren que la unió fa la força, que entre tots tenim molta més força que no pas un de sol, talment com els castells, que s’erigeixen amb una força que seria impossible sense cadascuna de les persones que el configuren. Des d’ara, més que mai, ens tocarà sentir parlar de col·lectivisme, d’intel·ligència col·lectiva, d’intel·ligència col·laborativa i de cooperació.

Un exemple d’això és l’impressionant performance que van fer conjuntament 110 persones – entre alumnes, personal i amics de l’escola Suïssa HESAV (High School Health Vaud) -, que van participar en un espectacle creat per l’artista suís Guillaume Reymond i Trivial Mass Production.

En el vídeo, els 11 pisos de l’edifici d’aquest institut esdevenen una pantalla en què cada finestra és un píxel, simulant una pantalla de 8 bits. Però en comptes de projector, movent manualment les finestres i mampares dels 11 pisos i les 10 plantes, es simula màgicament una animació de píxels en una pantalla gegant rudimentària de 10 x 11 píxels.

Els resultats són meravellosos i una mostra més de que sumant, esdevenim millors.

  • Si us ha agradat aquesta performance, no us perdeu la del Pac-Man fet amb humans, que va fer el mateix artista, Guillaume Reymond.

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81