Divendres 2 novembre 2012 per

El vídeo del divendres: i tu, quina paraula regalaràs avui?

Un grup d’amics va tenir la idea de desempolsegar una vella impremta, jugar amb les tipografies i posar-se a imprimir paraules. Aquest fet en si mateix no té gaire interès més enllà de l’apassionat de la tipografia, que hi trobaria mil matisos.

Però aquests amics es van adonar a poc a poc que allò que estaven fent era realment tornar a donar protagonisme a unes paraules que havien perdut força, que s’havien gastat de tant fer-les anar de manera indiscrimidada: Felicitat, Somriure, Esperança

I així va néixer el projecte Packagingwords.com

Perquè ben usades, i amb tot el seu ple sentit, les paraules són eines potentíssimes que tenen el poder de recomfortar, d’animar i fins i tot de fer-te veure la vida d’una altra manera. Perquè una paraula, al cap i a la fi, té la força de fer un món millor.

Avui volem compartir amb tu un vídeo que t’emocionarà i et farà encarar el cap de setmana una mica més reconciliat amb el gènere humà.

I tu, quina paraula regalaràs avui?

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos