Dimecres 31 octubre 2012 per

Temporada de concerts 2012 a la cafeteria Slàvia

Cafeteria Slàvia - Temporada de concerts 2012

L’any passat ja ens vam fer ressò de la temporada de concerts de la Cafeteria Slàvia i enguany, de nou, ens ha agradat col·laborar-hi realitzant la gràfica de la present edició.

Aquest cop el protagonisme el prenen les formes de la guitarra i un estampat a base de notes musicals. Com a novetat, destacar que el programa es reparteix en 3 temporades diferents que van lligades a les estacions anuals, així que els colors s’adapten a aquesta circumstància: marró per la tardor, blau per l’hivern i verd per la primavera.

Podeu veure els concerts de la primera temporada al mateix web de l’Slàvia. Jo de vosaltres no em perdria cap dels concerts, especialment els nadalencs, que tindran la presència dels Pastorets Rock i de Pau Riba i els Mortimers.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos