Dilluns 29 octubre 2012 per

Memòria de Sostenibilitat de Can Antaviana

Memòria de sostenibilitat Can AntavianaAvui tenim el goig de presentar-vos la nostra Memòria de Sostenibilitat.

Les memòries de sostenibilitat, que cada cop fem més organitzacions de manera voluntària, són un exercici de transparència de les empreses que hem apostat per la Responsabilitat Social Corporativa.

Des que fa uns anys vam participar en el Programa RSE Pime, que ens va ajudar a desplegar els principis, processos i polítiques de la Responsabilitat Social Corporativa a la nostra empresa, vam prendre el compromís de publicar aquesta memòria cada dos anys.

Cada cop hi ha més organitzacions que tenen clar que no són només organismes per guanyar diners, sinó que les seves activitats i la seva presència en el territori exerceixen una influència en el seu entorn i en els grups de persones amb què es relacionen (clients, proveïdors, administracions, teixit associatiu, treballadors i treballadores…). Hi ha doncs una nova manera de veure les empreses com organismes responsables.

Aquest document, la memòria de sostenibilitat, vol donar compte de quins han estat els impactes de les nostres actuacions en els tres àmbits que abasta la Responsabilitat Social Corporativa: l’econòmic, el social i l’ambiental.

Enguany ens han acompanyat en el procés d’elaboració la bona gent del Consorci Garrigues per al Desenvolupament del Territori a través del projecte Gestió Sostenible Rural i s’estructura segons els paràmetres que estableix la guia G3 per a l’elaboració de memòries de sostenibilitat del Global Reporting Initiative (GRI). A més a més, la memòria s’ha complementat amb criteris del Codi de Gestió sostenible.

Esperem que gaudiu de la seva lectura!

, ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos