Divendres 26 octubre 2012 per

El vídeo del divendres: Fitzpleasure, art amb totes les lletres

Feia temps que en aquesta secció no posàvem un vídeo musical. No pas per manca de ganes, que la música amansa a les feres i els divendres, més que cap altre dia, necessitem la calma per acabar amb tranquil·litat la setmana.

Passejant pel Tumblr, m’he topat amb un videoclip de difícil classificació, una obra d’art que m’ha meravellat per la seva posada en escena, pels contrastos de la música, per la creació acuradíssima d’un ambient gòtic. Es tracta d’una experimentació absoluta que barreja elements de folk amb pop electrònic. Amb dansa, tatuatges, cant coral, que acaben configurant una obra eclèctica amb uns resultats espectaculars.

La música és del grup anglès alt-J (de fet, “alt-J” seria la combinació de caràcters en Macintosh per escriure el símbol ∆), que està arrasant com a grup revelació del 2012 al Regne Unit, i el vídeo ha estat dirigit pel director Guillaume Cagniard.

Si us ha agradat la música, podeu escoltar el disc sencer, anomenat An Awesome Wave, a l’Spotify. Que tingueu un molt bon cap de setmana!

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos