Dijous 25 octubre 2012 per

Genís Roca: la societat digital, un canvi històric

Genís Roca - TEDxGalicia 2012
Una conferència amena, amb tocs d’humor, amb uns continguts interessantíssims i que ningú no s’hauria de perdre. Així mateix es pot descriure la xerrada que va fer Genís Roca al TEDxGalicia, en què explica com les noves tecnologies i Internet han vingut a trencar de manera disruptiva tots els processos que la humanitat ha estat desenvolupant fins avui. Partint d’un punt de vista antropològic, argumenta que estem davant d’un moment històric de veritat, ja que, amb el fet digital, és la primera vegada que una tecnologia altera a la vegada el sistema productiu i el sistema de transmissió de coneixement.

Però no només això, la societat digital implica transformacions també en les persones: hem de tenir noves habilitats, noves actituds i nous coneixements. I el que em sembla molt interessant és l’argumentació que fa sobre el futur, de com donarem per superada l’etapa del web 2.0 i anirem cap a l’Internet de les coses.

No us explico res més. Aquesta conferència s’ha de veure i escoltar amb atenció, perquè és interessant per a tothom, ja que el canvi ens afecta a tots. De fet, és per això que gairebé 11.000 persones ja han vist aquest vídeo a YouTube. I el nombre va pujant.

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos