Dimarts 23 octubre 2012 per

Recursos web: Eines per a formularis

Recursos web: Eines per a formularis
Generalment, els desenvolupadors web quan hem de maquetar i programar un formulari de contacte, ens canvia una mica la cara. Tendeixen a ser visualment pesats, sobretot si hi ha molts camps i a més, si incorporen checkbox i radio buttons.

Això ho podem canviar utilitzant CSS i pluguins de jQuery. A continuació us mostrem un llistat amb eines per poder millorar la visualització i la utilitat dels formularis:

Avui destaquem…

  • Validació: Per evitar que s’enviïn formularis buits, o que ens manqui informació important enviada per alguns dels camps dels formularis, hem de validar els formularis, és a dir, indicarem els camps que són obligatoris i si no s’han omplert, o s’han omplert malament, no deixarem que el formulari s’enviï i li indicarem a l’usuari. Tenim diverses eines per fer-ho, us en llistem algunes:

, , , , , , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos