Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 23 octubre 2012 per

Pocket: posa-me-la aquí, que tinc butxaques.

PocketNois, jo sóc usuari d’Instapaper des de que fa més de quatre anys el Bernat ens en va descobrir la seva existència en aquest mateix bloc.

I és que entre l’allau d’informació al qual tenim accés mentre naveguem, llegim  posts, feeds d’RSS o mirem vídeos,  sempre ensopeguem amb alguna cosa que volem llegir però no pas en aquell moment, sinó quan tinguem una estona de calma.

Fins ara l’Instapaper feia bé aquesta feina fins que he ensopegat amb el Pocket. Aquesta eina, que abans es deia Read it Later, fa poc que ha estat totalment redissenyada. A banda de webs i articles, ara també accepta vídeos i imatges.

Hi ha el fet que, a banda d’estar disponible en la majoria de sistemes operatius  mòbils (iPhone, iPad, Android, Kindle Fire, etc.), també hi ha extensions per a la majoria de navegadors i està integrat en més de 350 apps. Per tant, des de qualsevol lloc des d’on navegueu o llegiu (Twitter, Flipboard, web, etc.) podeu enviar allò que vulgueu guardar a la vostra butxaca virtual en un sol clic.

Una utilitat que també m’ha fet decidir a canviar, perquè és de les que més utilitzo, és la possibilitat d’enviar qualsevol vincle per correu a l’adreça add@getpocket.com. Allò que envieu farà cap a la vostra Pocket tal com si l’haguéssiu emmagatzemat des d’un navegador o des de qualsevol app.  Sense complicacions.

L’aspecte visual de l’aplicació i les possibilitats de classificació que ofereix a través d’etiquetes són realment espectaculars a banda d’útils i funcionals.

Ja ho veieu, doncs. Jo segueixo amb la meva croada personal per alleugerir-vos les butxaques i animar-vos a guardar les vostres coses importants en altres llocs. Alguns en diuen núvol. Vosaltres ara podeu canviar la frase i dir: Posa-m’ho aquí, que ara tinc butxaques.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81