Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 22 octubre 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Mr Dafoe

Tipografia: Mr Dafoe

La tipografia Mr Dafoe està inspirada en la tradició dels retolistes publicitaris nord-americans de les dècades de 1930 i 1940. Imita les formes de la cal·ligrafia feta amb pinzell i tinta xinesa, amb un traç gestual ràpid i vigorós que li aporta la frescor necessària per cridar la atenció en les seves aplicacions publicitàries. Una tradició que es va acabar amb la arribada de les primeres fotocomponedores, a la dècada de 1950, especialment les ideades per l’empresa Photo-Lettering.

Ha estat dissenyada per l’argentí Ale Paul i la podeu trobar de franc al web de Google Fonts.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81