Divendres 19 octubre 2012 per

Instagram, més que una moda

Instagram, més que una modaAquesta setmana vaig llegir un article força interessant que venia a dir que ens deixéssim estar de Twitters i Facebooks, que la propera xarxa social important seria Instagram. De fet, en xifres, Instagram encara no té un ús de masses com pot tenir Facebook o Twitter, però malgrat això l’autor de l’article argumentava amb les dades d’una enquesta perquè creia que Instagram seria la nova bomba social:

  • Dels que tenen un perfil a Instagram, un 61% s’hi havia connectat les darreres 24 hores.
  • Un 48% dels enquestats declarava que utilitzava Instagram més sovint que abans.
  • De tots els que tenien un perfil a Instagram, un 83% deien que l’utilitzaven a la feina, segurament perquè no requereix escriure i pujar una foto és un moment.
  • Un 67% dels usuaris d’Instagram té menys de 34 anys, tot i que s’espera que s’utilitzi en totes les franges d’edat, ja que és la xarxa social més enfocada a l’usuari (user-friendly).
  • Com que Instagram és una aplicació només per a dispositius mòbils, la tendència és incrementar-ne l’adopció al llarg del 2013.

A banda de les fotos de peus, menjar o gats, a Instagram publiquem instants de la nostra vida personal, d’una manera molt més sincera i directa que no pas com ho faríem a Twitter i Facebook. Mirar l’Instagram ens relaxa i, a més, és altament addictiu: trobem un gran plaer en mirar les fotos dels nostres amics i clicar a “m’agrada” a tot allò que trobem bonic o que desperta el nostre interès.

En definitiva, Instagram és més que una moda passatgera, que obre moltes possibilitats tant de màrqueting com d’experimentació. D’aquí una estona publicarem el nostre vídeo del divendres, que en serà una clara constatació.

Actualització, el mateix dia 19 d’octubre, a les 14.30h:

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos