Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 18 octubre 2012 per

Perles del disseny web: The Noun Project

The Noun Project és un web que té com a finalitat crear una biblioteca de pictogrames de bona qualitat, que són aportats pels mateixos usuaris del web, sota llicència Creative Commons. A banda de l’innegable valor que té per a nosaltres, els dissenyadors gràfics, tenir a mà aquesta biblioteca i el fet que els pictogrames estiguin en format vectorial, el web també destaca pel seu acurat disseny i posada en escena. Entreu i feu-hi una ullada, cerqueu per paraules, per categories o bé per dissenyador, proveu de canviar d’idioma i, finalment, baixeu-vos alguns dels arxius: veureu les subtileses i contrasts que es poden aconseguir amb una reduïda paleta de colors blanc, negre i grisos.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81