Dilluns 15 octubre 2012 per

El quilo de caragols, cap a Balaguer


Experts com som en Màrqueting, Social Media Strategy i unes quantes disciplines més d’aquestes que sonen bé en anglès, ja vam veure des del primer moment que si volíem fer un bon paper als Premis Blocs Catalunya calia buscar un incentiu potent per motivar els nostres lectors a donar-nos suport.

Després de fer sis brainstormings, diversos estudis de motivació i demanar consell a experts en semiòtica, psicòlegs i gent de molta importància vam veure clar quin havia de ser l’incentiu: un quilo de caragols. Una estratègia bomba, vaja (que cedim gustosament a les escoles de màrqueting que vulguin plantejar-ho com a study case).

La estratègia va funcionar i avui som flamants guanyadors del Premi Blocs Catalunya al millor bloc corporatiu en TIC.

Però si alguna cosa som a Can Antaviana és gent de paraula. Així que aquest dissabte vam fer el sorteig entre la gent que va acreditar haver-nos votat. I vam pensar que la manera més justa és que fos el caragol Joan Maria qui fes de “mà innocent”.

I el mol·lusc Joan Maria no va decebre: va moure la seva closca de manera capriciosa mantenint la emoció fins al darrer segon, en què va travessar clarament la línia de meta per sobre del nom de l’afortunat: Gonçal Pérez.

Felicitats al guanyador i moltíssimes gràcies a tots els qui ens vau donar suport!

, , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos