Divendres 12 octubre 2012 per

El vídeo del divendres: un viral per salvar la selva

Quan parlem de màrqueting viral ens referim al conjunt de tècniques de màrqueting que tenen com a objectiu incrementar exponencialment el reconeixement d’una marca, mitjançant procediments de replicació viral. Talment com si es tractés d’un virus, la campanya s’escampa per les xarxes socials (i pels serveis de telefonia mòbil) arribant al màxim nombre de persones possible. La manera com és propaga és ben simple, és un “mira que bo, passa-ho” de tota la vida.

De fet, aquest tipus de màrqueting és cada vegada més popular, ja que es tracta de fer campanyes de fàcil execució, amb un cost relativament baix i amb una taxa de resposta ben alta.

Avui us deixem amb un vídeo candidat a ser viral del realitzador Max Joseph per Rainforest Alliance, que, en clau d’humor, ens explica què podem fer per salvar la selva. Potser no caldrà patir tant com el protagonista, potser tenim una manera més senzilla de fer alguna cosa pel medi ambient…

  • El vídeo és en anglès, però si teniu problemes per entendre’l, podeu activar els subtítols. A la part inferior dreta dels vídeos de youTube hi ha tot de botons, el segon, començant per l’esquerra, serveix per activar els subtítols. Els podeu activar en anglès o també podeu provar d’activar-ne la traducció. Les traduccions encara estan en fase Beta, però us permetria posar-los en català. Primer cal clicar a “Anglès (transcrit)” i després a “Tradueix els subtítols” i escollir català o la llengua que es vulgui.

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos