Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 11 octubre 2012 per

Perles del disseny web: KIKK Festival

El KIKK és un festival que s’organitza a la ciutat de Namur, a Bèlgica, i que té per temàtica parlar de la creativitat de les cultures digitals. Explora les implicacions econòmiques i artístiques de les noves tecnologies, a través de conferències, xerrades, experiències i tallers, entre d’altres. Un aparador perfecte on veure les tendències més actuals en els camps de creació digital i el seu web n’és un bon exemple.

Navegueu-hi i descobrireu subtils animacions que ens acompanyen per totes les planes, gaudiu de com han plantejat el programa a través de una línia de temps que ens porta a les fitxes dels conferenciants i la forma dinàmica d’anar canviant de plana sense tenir la sensació de que s’està recarregant. Feu-hi una ullada, us agradarà!

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81