Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 11 octubre 2012 per

Il·lustra’ns, Jason Seiler!


El tatuadíssim Jason Seiler és un guardonat il·lustrador nordamericà de retrats i disseny de personatges i especialitzat en la caricatura i l’humor. Durant la seva trajectòria ha publicat de forma regular en mitjans tan prestigiosos com la revista TIME, The New York Times o el Wall Street Journal, entre d’altres.


Seiler es va formar a l’American Academy of Art de Chicago i no li fa por admetre que evita tant com pot l’ús de tecnologia digital. Els seus grans aliats són l’aquarel·la i els olis, i quan es tracta de d’utilitzar la Wacom, el repte és el de fer tot el possible perquè l’obra sembli el menys digital possible. Tècniques a part, Jason Seiler és tan brillant en l’art del retrat com en l’art de la caricatura. És per això que la batalla eterna dels caricaturistes, el buscar l’equilibri entre l’exageració i la semblança amb el subjecte, la té sobradament controlada.


També va participar en la creació de personatges per a Tim Burton al film Alice in Wonderland i actualment és un dels professors de caricatura avançada a Schoolism.com. Podeu seguir la seva obra a través de la seva pàgina www.jasonseiler.com, a part del seu bloc personal “It’s Funny Because it’s true” i pàgina de facebook.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81