Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 8 octubre 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Antaviana

Sí, sí, no hi ha cap errada en el titular: la tipografia Antaviana existeix i de fet va ser la meva primera font i presa de contacte amb el disseny de tipografies ara farà uns 17 anys. Avui en parlem perquè ens hem assabentat que l’actor Quim Masferrer del Teatre de Guerrilla l’utilitza a la seva obra Temps, per als crèdits, i ens ha fet molta il·lusió.

Us en deixem un testimoni gràfic (gràcies a la Sara Boldú) i us recordem que, des del primer dia, l’Antaviana ha estat una tipografia de lliure ús que us podeu descarregar al nostre web de l’Astramat.

Actualització 11/10/2012: Tràiler oficial de l’obra Temps, de Teatre de Guerrilla:

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81