Dilluns 8 octubre 2012 per

L’Octa.beta, premi al millor bloc TIC corporatiu

Guanyadors Premis Blocs Catalunya 2012Divendres passat, Reus va acollir la cinquena edició dels Premis Blocs Catalunya, que organitza l’associació STIC.cat. El nostre bloc, l’Octa.beta havia quedat finalista com a bloc corporatiu dins de la categoria TIC. Quedar finalistes ja ens havia fet molta il·lusió. Però, per si de cas sonava la flauta, una expedició d’antavianos va decidir anar fins a Reus i, de pas, aprofitar per conèixer d’altres blocaires. Fer una mica d’això que ara en diuen networking, tu.

I, arribat el moment, quan es va veure l’Octa.beta a la pantalla dels guanyadors, un crit del Jordi Calvís va servir per inaugurar el nostre estat d’entusiasme i il·lusió, que encara avui ens envaeix. Enmig de l’eufòria gairebé que ho oblidem, però havíem dit que, si guanyàvem, sortejaríem un kilo de caragols entre les persones que ens haguessin votat. Així que encara tenim un sorteig pendent! Ah, i per si el premi no hagués estat prou il·lusionant, per acabar-ho d’adobar vam poder desvirtualitzar el gran Josep Maria Ganyet.

"Antavianos" recollint el premi a Reus- Premis Blocs Catalunya 2012
Des de principis d’any hem estat treballant diàriament per crear continguts i per dotar de personalitat el nostre bloc. De mica en mica hem anat creant seccions que, juntament amb la resta d’entrades, han anat publicant-se amb regularitat al nostre bloc. Hem tractat l’Octa.beta gairebé amb amor de mare, però també com a font per experimentar. De mica en mica, i moltes vegades a cegues, hem hagut de descobrir quins continguts funcionen, quins són els interessos dels nostres lectors, què vol la gent de nosaltres. I tot plegat ho hem fet sobretot a partir del feedback que hem anat rebent a través de les xarxes socials i dels vostres comentaris.

Ens queda molt camí per recórrer, però ara és l’hora de reconèixer que ens ho hem passat molt bé. Que escriure un bloc entre tots és una passada i que, de cara a l’any que ve, ens encantaria que l’Octa.beta fos encara més gran, amb més entrades, més seccions, més persones escrivint-hi i que hi tingui cabuda tot el que se’ns vagi acudint.

Som molt conscients que l’Octa.beta no seria res sense vosaltres. Vosaltres que ens llegiu, que opineu, que passeu de nosaltres quan el contingut no té prou valor. Amb la vostra conversa hem après molt. Mil gràcies a tots.

Fotografia de tots els premiats - Premis Blocs Catalunya 2012Guaiteu quin goig que fem tots plegats: els premiats, el jurat i els membres de l’Stic. (Fotografia cedida per Antonella Speranza, del bloc “la pasta per als catalans“)

 

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos