Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 5 octubre 2012 per

El vídeo del divendres: l’alquímia de la llum

Ara que al nostre país estan de moda les projeccions amb llun sobre edificis – també anomenades mappings -, us presentem una versió reduïda de la performance de l’artista A Dandy Punk (Joel Sebastian), en què la llum pren el protagonisme.

El polifacètic artista, un veterà integrant del Cirque du Soleil, ens encisa utilitzant projeccions de llum sobre mobiliari del carrer, per crear un viatge cap a mons fantàstics, interactuant amb la seva pròpia coreografia, que és tan enlluernadora com la imatge projectada.

El seu treball és commovedor i pura fantasia, un ball a la il·lusió.

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81