Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 4 octubre 2012 per

Perles del disseny web: milwaukeepolicenews

Aquesta setmana us presentem el web de la policia de la nord-americana ciutat de Milwaukee, un web que ens sorprèn pel seu plantejament gens institucional i orientat clarament a l’usuari final. No us faci por entrar-hi, tot i l’agressiva actitud del parell d’agents de la portada equipats amb fusells de raigs infrarojos. Si ho feu, veureu una interessant forma de mostrar i desplegar les notícies, una atractiva manera de mostrar les dades d’eficiència del cos policial, les fitxes dels delinqüents més perillosos de la ciutat, una pretensiosa secció dels herois demostrats que formen part del cos i, finalment, una plana amb enllaços útils, amb informació tan bàsica com què fer per pagar una multa o on recuperar el vehicle si se l’ha emportat la grua. Us sona familiar, oi?

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81