Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 4 octubre 2012 per

Il·lustra’ns, Emmanuelle Walker!


Emmanuelle Walker és una experimentada il·lustradora, dissenyadora gràfica i animadora 2D i 3D formada a l’Escola d’Imatge Gobelins i que viu actualment a Londres, tot hi haver desenvolupat part de la seva trajectòria professional entre el Quebec i França.


Us convido a que doneu un tomb pel seu portfolio per comprovar fins on arriba la capacitat d’experimentació en diferents tècniques i estils d’aquesta artista originària de Suïssa. Tan se val el format, el suport o la temàtica. Deixeu-vos atrapar tant pels seus esbossos a llapis sobre una llibreta de butxaca, com per la seva evolució en el camp de la realització audiovisual.

En aquest vídeo podreu comprovar fins on arriba la capacitat de l’Emmanuelle de dominar qualsevol estil gràfic en el món de l’animació. Calçotets a terra, tu.

Podeu seguir el dia a dia de l’Emmanuelle a través de la seva pàgina personal www.emmanuellewalker.com, el seu bloc, tumblr, twitter o facebook.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81