Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 27 setembre 2012 per

Il·lustra’ns, Jacek Yerka!


Jacek Yerka és un pintor/il·lustrador surrealista nascut a Torun, Polònia, l’any 1952, just on anys després hi estudiaria art i disseny gràfic a la Nicolaus Copernicus University. Yerka va haver de torejar les constants pressions dels seus mestres per evitar caure en les tendències més contemporànies del moment com l’absència de detall i realisme. Afortunadament ell va seguir el seu camí, el de l’estil clàssic i meticulós fins aconseguir-los convèncer. L’any 1980 ja es va convertir en artista a temps complet i va començar a realitzar aquests impressionants acrílics sobre tela, meitat records i indrets de la seva infància, meitat imaginació i fantasia.Podeu seguir Jacek Yerka a través de la seva pàgina www.yerkaland.com, a més de poder adquirir part de les seves obres. A facebook el trobareu en aquesta pàgina.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81