Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 21 setembre 2012 per

El vídeo del divendres: París vs New York

París i Nova York són dues de les ciutats més icòniques i estereotipades del món. Partint d’uns patrons culturalment establerts, el dissenyador francès Vahram Muratyan enfronta a les dues ciutats, en uns pòsters minimalistes i carregats de simbolisme, que va recollint en el seu bloc i que també han acabat editades en un llibre.

Les obres de Muratyan ens parlen de clixés, detalls i contradiccions de les dues ciutats, però, a la seva manera, en ressalten la personalitat única i l’encant de cadascuna. Perquè és diferent el romanticisme d’Amèlie que el de Carrie, és diferent la por que pot fer Quasimodo a la que pot fer King Kong, és diferent viure en un apartament que en un loft, és diferent tenir com a referent cinematogràfic a Jean-Luc Godard que a Woody Allen.

Aquesta setmana l’artista Tony Miotto ha publicat un vídeo basat en el llibre de Muratyan, en què la confrontació París vs NewYork pren vida en l’animació i els efectes sonors.

Amb quina ciutat us quedeu?

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81