Dilluns 17 setembre 2012 per

Objectes de culte que tot geek desitja posseir

Ara que Pinterest ja està obert a tots els públics, sobta veure l’ús que se’n fa. De fet, aquesta és la gràcia d’aquesta i de totes les xarxes socials: cadascú hi troba la seva utilitat.

Pinterest, entre moltes altres coses, és la xarxa social del tenir, el desitjar i el posseir, en què el fetitxisme està en l’ordre del dia.

Realment sorprèn bastant el fetitxisme d’algunes persones que col·leccionen els objectes que els agradaria posseir. I mires el que guarden i és increïble! Veure per creure, que diuen.

Guarden de tot. Coses estranyíssimes, objectes que t’ofendries si els teus veïns posessin al balcó. Però allà estan tots agrupadets en taulers de Pinterest, a punt perquè altra gent els faci un repin o un m’agrada.

Sí, és cert, hi ha gent estranya, però nosaltres no hi espatllem pas res… També hem fet i fem rareses – per creure’ns hauríeu de recordar els nostres souvenirs freaks -, i per això aquesta vegada hem volgut agrupar tot de gadgets i objectes que tot geek voldria posseir.

De fet, tot va començar amb una samarreta de Ballantines que et permet mostrar els teus tuits o les teves fotos, però després ens vam anar animant i hem creat un tauler a Pinterest amb tots aquests objectes que, com a mínim, ens han fet somriure pensant que algú ho hagi pogut crear i ens ha fet reflexionar sobre la manera com es generen les necessitats de les persones.

Aquí teniu el nostre recull:

Anirem actualitzant aquest tauler amb altres objectes que ens cridin l’atenció i us animem a recomanar-nos-en d’altres i també a seguir-nos a Pinterest.

I, vosaltres, utilitzeu Pinterest? Quin tipus d’objectes hi col·leccioneu?

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos