Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 14 setembre 2012 per

El vídeo del divendres: la resurrecció d’Steve Jobs

Aquesta setmana s’ha presentat l’iPhone 5 i, com cada vegada que Apple fa una presentació, ha semblat que el món s’hagués d’aturar. No s’ha aturat, no. Però tal com passa a cada keynote han sortit els enamorats de la poma cantant les virtuts del nou producte i els detractors dient que no n’hi ha per tant.

He parat bé les orelles i he sentit de tot: he escoltat que les presentacions, des que les fa Tim Cook, han perdut màgia i que ja no tenen l’encant que tenien quan les feia el gran Steve Jobs. I també he sentit a dir que, en fer un dispositiu més llarg, es perdia en usabilitat ja que el polze, el dit gros de la mà, no pot arribar a dalt de tot de la pantalla. I és clar, a alguns els ha faltat temps per pronosticar com serà l’iPhone 10!

També he de dir que jo no sóc d’Apple. Si més no en el sentit religiós que algunes persones li atorguen. Però aquesta setmana m’he trobat amb aquesta paròdia de l’iPhone 5 i m’ha fet gràcia. He de reconèixer que és bastant freak i que la cançó és americana al 100%, però treu llenya a l’assumpte i fa mofa a això que tant ens preocupa: si Apple pot seguir essent la millor sense l’Steve Jobs.

Esperem que us agradi. Bon cap de setmana!

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81