Dimecres 12 setembre 2012 per

Perles del disseny web: 11s2012.cat

Aquesta setmana escombrem cap a casa i us presentem el web 11s2012.cat que hem creat recentment per donar cobertura informativa a la històrica manifestació de la Diada de l’11 de setembre celebrada ahir. El seu plantejament es molt senzill: es tracta de crear una base de dades que llegeixi un seguit de feeds RSS cada cinc minuts, i amb totes les entrades de Twitter i Instagram amb els populars hashtags #11s2012 i #11sCAT9estat.

Per al disseny hem utilitzat el Infinite Social Wall, que permet anar carregant sota demanda de l’usuari l’històric d’entrades recollides, que a hores d’ara ja compta amb més de 4500 fotografies d’Instagram i 30.000 piulades, totes ben registrades  per poder-les consultar d’ara en endavant i recordar aquesta històrica Diada.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos