Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 10 setembre 2012 per

La Carmanyola Tipografica presenta: Pacifico

Aquesta setmana us presentem la Pacifico, una tipografia cal·ligràfica que imita l’estil dels traços de pinzell que els retolistes publicitaris nordamericans dels anys 50 utilitzaven per a les seves creacions. Aquest detall li dóna una aparença retro que la fa ideal per a qualsevol ús on es pretengui aportar un polsim de nostàlgia. La Pacifico a més a més té un aspecte realment comestible, que encaixarà perfectament en el  packaging de productes alimentaris. Ha estat dissenyada pel britànic Vernon Adams i es pot descarregar lliurement des del web de Font Squirrel.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81