Divendres 7 setembre 2012 per

Vota’ns i emporta’t el “Joan Maria”, un caragol prodigi de la natura

Nois, ahir ens va arribar la comanda dels caragols de la Pequeña, el premi per al concurs dels lectors que ens doneu un cop de mà als Premis Blocs Catalunya. Entre tots els exemplars, en destaca un que hem batejat com a Joan Maria (per la cosa de l’hermafroditisme que és inherent al caragol)  i que té la increïble amplada de 28,5 mm. Això és tot un prodigi dins de l’espècie Helix aspersa, popularment coneguda com a caragol bover.

Quan se n’han assabentat, diversos experts en helicicultura ens han volgut fer ofertes sucoses i, mal ens està el dir-ho, fins i tot hi ha hagut algun intent de suborn per part d’un Centre de Recerca que no volem anomenar. Però no, nosaltres ens mantenim ferms amb la intenció que el Joan Maria acabi a l’aparell digestiu d’un de vosaltres. Per tant:

A què esperes per optar a aquest impressionant premi?

No perdis el temps, vota el nostre bloc i fes-nos-ho saber. El termini per fer-ho acaba el proper dilluns 10 de setembre.

 

PS: Records del Joan Maria, que el tenim ara mateix aquí a Can Antaviana fent una sessió de solàrium.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos