Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 7 setembre 2012 per

El vídeo del divendres: la culpa

Diumenge passat, a la Mostra de Cinema de Venècia, es va anunciar el guanyador del Your Film Festival, un certamen de curtmetratges organitzat per YouTube. D’entre els quinze mil curtmetratges presentats, es va escollir “La culpa“, un curtmetratge del manresà David Victori, que no només ha guanyat mig milió de dòlars per rodar un nou projecte, sinó que, a més a més, ho farà amb Ridley Scott i l’actor Michael Fassbender. Això sí que és tocar el cel amb la mà!

I el mèrit no és poc. Si encara no heu vist el curtmetratge, us convidem a fer-ho: hi veureu un excel·lent treball de direcció, una posada en escena molt personal, en què cada pla està pensat amb minuciositat, encaixant perfectament en l’argument de la història d’un home que entra a l’espiral de la venjança i la culpa.

Si voleu saber més coses sobre el rodatge, el guió o la visió de David Victori, podeu llegir l’entrevista que li van fer a la revista Núvol, quan estava seleccionat entre els 10 finalistes del certamen que finalment ha guanyat.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81