Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 6 setembre 2012 per

Il·lustra’ns, Mr Kone!


Mr Kone és el pseudònim i nom artístic de César Evangelista, un il·lustrador mexicà amb un marcat estil cartoon d’animació d’inicis del segle passat. No en va, confessa que Max Fleischer, pare de Betty Boop, és un dels seus referents. Estil que combina a la perfecció amb la seva fascinació pel món el graffiti i la seva gran habilitat a l’hora de treballar en l’edició vectorial.


Ha col·laborat amb empreses com MTV, Pepsi i Coca-Cola entre d’altres i en un bon grapat de publicacions. L’any 2007 va iniciar el projecte Ledy Ledy, una empresa dedicada a la producció de ninots de vinil i en els dos últims anys ha estat reconegut amb els premis Cannes Media Lion Gold 2011 i el FIAP 2012, Sol de Bronce per treballs per a Nike i Ron Malibu respectivament.

Podeu seguir els seu dia a dia a través de la seva pàgina web wwww.mrkone.com.mx i per les xarxes a través de flickr, Behance, facebook i twitter.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81