Dimecres 5 setembre 2012 per

Perles del disseny web: Healing Histories

Aquesta web ens transporta directament al barri de Central City de Nova Orleans, i ens explica les vivències de la seva gent, que actualment està reconstruint el barri arrasat l’any 2006 per l’huracà Katrina.  Hi busquen un futur millor per als 2.000 nens que hi viuen actualment. Segons ens diuen, aquesta web és una col·lecció d’històries sobre residents de Central City i el treball conjunt per fer front als perjudicis de l’huracà, per curar les ferides persistents, revitalitzar el barri i unir la comunitat per lluitar pel seu patromoni. Feu-hi una ullada, de segur que us emocionareu, tant pels continguts, com per la seva acurada posada en escena.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos