Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 30 agost 2012 per

Il·lustra’ns, Sara “ZSO” Blake!


ZSO a.k.a Sara Blake és una il·lustradora, dissenyadora gràfica i directora d’art interactiu amb residència a Nova York. El procés tècnic és gairebé sempre el marteix: dibuixar a mà, afegir el color i posar la cirereta amb l’ajuda de les eines digitals per incorporar textures i curosos detalls per deixar l’obra acabada.


La tatuadíssima ZSO es va graduar a la New York University Gallatin School of Individualized Study en l’especialització en art gràfic i estudis postmoderns. Fins avui ha estat treballant en projectes vinculats al món de la publicitat i premsa des del seu estudi on ofereix els seus serveis artístics i digitals. Fins i tot ha col·laborat amb el reconegut dissenyador web Joshua Davis.

Podeu seguir el dia a dia de la Sara a través de la seva pàgina principal www.hellozso.com, al seu bloc, twitter, facebook o FFFFOUND.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81