Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 29 agost 2012 per

Perles del disseny web: National LGTB Museum

Aquesta setmana us presentem el web del National LGTB Museum, un museu ubicat a Washington que ens invita a reflexionar sobre la història del moviment de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals. Un curiós museu que té com a excel·lent aparador el seu web, que fa un ús intensiu de les tècniques d’scroll i, alhora, defuig del seu ús per mostrar-ne els continguts, que estan presentats a mode de “wizard”. Alguns detalls interessants, són el menú superior, que va canviant de color segons l’apartat on estem, i alguns “backgrounds” que s’animen en passar-hi per sobre el cursor. Entreu i feu-hi una ullada, de ben segur que gaudireu de l’experiència.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81