Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 27 agost 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: KG Ten Thousand Reasons

Aquesta setmana us presentem la “KG Ten Thousand Reasons”, una tipografia que imita el traç del guix blanc sobre pissarra verda i que ens transporta a la nostra estimada època escolar. La tipografia a més està tractada amb un cert toc d’ingenuïtat, alguns caràcters de caixa baixa, com la “r”, agafen la forma del de la caixa alta, donant-li contrast i una aparença infantil. Ha estat dissenyada per Kimberly Geswein i és de lliure utilització per a usos no comercials. I, en cas contrari, ens demana 5$ més que raonables. Podeu baixar-vos la font des del web de Fontspace.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81